Toine van Peperstraten zit voor lange adem bij Fox

Met zijn overstap naar Fox heeft Toine van Peperstraten iets anders voor ogen gehad dan waar die zender nu staat. Fox is ruim een jaar bezig, heeft de focus alweer verlegd en niet richting nog meer sport. Sterker nog: de uitzendrechten van de samenvattingen van de Eredivisie zijn niet binnengehengeld. Toine geeft toe dat hij van die situatie baalt, maar hij houdt vertrouwen in de toekomst. Bij Fox.

De presentator vertelt aan Vara Gids: “Fox heeft voor dertien jaar de rechten van de Nederlandse Eredivisie gekocht, en de verwachting was dat ze na een jaar de samenvattingen zouden gaan uitzenden. Ze gunnen het nog een jaar aan de NOS. Dat was voor mij de overweging om de overstap te maken: het was een stapje terug om daarna een paar stappen vooruit te zetten.”

Hij vervolgt: “Alleen heeft Fox na het afgelopen seizoen de koers gewijzigd. Dat is voor mij persoonlijk een tegenvaller, maar ik zit hier voor de lange adem. Die dertien jaar. Ik ga er vanuit dat de vlag er over drie jaar heel anders bij hangt. En ondertussen maak ik met alle plezier sportprogramma’s achter de decoder voor Fox Sports.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>