Emotioneel weerzien met The X Files op Fox

Een hele generatie is opgegroeid met The X Files, de science fiction-serie met agenten Mulder en Scully. In 2002 is na negen seizoenen een einde gekomen aan de tv-hit, maar nu is de reeks nieuw leven ingeblazen. Fox zendt vanavond de eerste aflevering uit. Het buitenaardse knaagt nog steeds aan Mulder, maar hij heeft rust gevonden in zijn leven. Scully zet zich volledig in bij nieuwe projecten in het ziekenhuis. Totdat er iemand langs komt die hun hulp hard nodig heeft. Vormen de twee weer het perfecte duo om de buitenaardse wezensop aarde op te sporen?

Hoofdrolspeler David Duchovny weet de serie mooi te verkopen. “Toen ik de eerste pagina’s van het script las, kreeg ik tranen in mijn ogen. Het was zo gek om die vertrouwde namen op papier te zien. We hebben er zo lang over gesproken en zijn al zo lang bezig met plannen. en nu mogen we het eindelijk gaan doen. Dat was fijn, maar ook emotioneel. Nu alleen nog even uitvinden hoe ik al die emoties ga gebruiken.”

In de Verenigde Staten is The X Files eerder deze week van start gegaan met meer dan 16 miljoen kijkers. Dat aantal ligt gelijk aan wat de eerste seizoenen in de jaren ’90 noteerden – een prima resultaat dus.

Bekijk de promo:

The X Files, 22.00 uur, Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>