Jennifer Lopez corrupte agent in Fox-serie Shades of Blue

Jennifer Lopez is sinds januari te zien als politieagent in de Amerikaanse misdaadserie Shades of Blue. De sexy latino mag gestalte geven aan de corrupte Harlee Santos en daar geniet ze met volle teugen van. De kijker ook, want een tweede seizoen is inmiddels besteld. Shades of Blue beleeft vanavond zijn debuut op de Nederlandse tv bij Fox.

Harlee is een charismatische alleenstaande moeder en vindingrijk detective in Brooklyn. Haar team dat onder leiding staat van Matt Wozniak stelt eigen belangen voorop en overtreedt vaak de wet om harde criminaliteit in New York aan te pakken. Wanneer Harlee tijdens een grote illegale klus door de FBI op heterdaad wordt betrapt, heeft ze geen andere keus dan zich tegen haar eigen collega’s te keren. Als FBI-informant probeert ze met man en macht haar team te beschermen en tegelijkertijd onder een arrestatie uit te komen om voor haar dochter te kunnen zorgen. Maar de obsessieve FBI-agent Stahl weet haar volkomen in de greep te houden. Ondertussen opent Wozniak de jacht op de informant en voelt zijn corrupte team de hitte onder de voeten.

Bekijk de trailer:

Shades of Blue, 23.00 uur, Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>