Tijdreizen naar moord John F. Kennedy in thrillerserie 11.22.63

De moord op John F. Kennedy is een historisch feit waar talloze tv-producenten en programmamakers al mee aan de haal zijn gegaan. En dus is het moeilijk om met een frisse benadering van het onderwerp te komen. Toch lijkt dat gelukt in 11.22.63, een Amerikaanse dramaserie met James Franco in de hoofdrol, vanaf vanavond te zien op Fox.

Als tijdreizen realiteit zou zijn, was Donald Trump dan ook nu nog in de race om president van Amerika te worden? In 11.22.63 probeert Jake Epping (James Franco) door middel van tijdreizen de moord op John F. Kennedy te voorkomen om de geschiedenis een andere wending te geven. Niet alleen de moordaanslag staat centraal. Het leven in de jaren vijftig en zestig komt ook duidelijk in beeld. Het verhaal neemt de kijker mee naar Texas in de jaren zestig waar Jake onderzoek doet naar de vele mysteries rond de vermeende moordenaar op John F. Kennedy, Lee Harvey Oswald. Jake wordt tijdens zijn missie niet alleen geconfronteerd met bedreigingen van Oswald, ook Sadie Dunhill, een mooie bibliothecaris waar hij verliefd op wordt, is een risico.

In Amerika is 11.22.63 sinds februari te zien, de pers was overwegend lovend. Fox trapt af met een dubbele aflevering, vanaf volgende week telkens één aflevering.

Bekijk de trailer:

11.22.63, 21.30 uur, Fox

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tijdreizen naar moord John F. Kennedy in thrillerserie 11.22.63

 1. Han

  Helaas! Ik heb deze serie helemaal gemist en dat terwijl het om mijn lievelingsboek gaat!
  Ik heb bij uitzending gemist gekeken, maar het is daar niet te vinden.
  Is er een manier om het toch nog te bekijken?

  Han.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>