Sleaze & dirt uit muziekwereld eindelijk in Nederland: Nashville

Eén van de leukste dramaseries uit de Verenigde Staten komt eindelijk naar Nederland. Fox gaat vanaf vanavond Nashville uitzenden, dat het wel en wee volgt van countrysterren Rayna James en Juliette Barnes. De één is een belegen artiest à la Shania Twain, de ander een soort Taylor Swift maar met het onhandelbare divagedrag van Britney Spears. En als de twee door toedoen van hun gemeenschappelijke platenmaatschappij tot elkaar veroordeeld worden, is dat het begin van een hoop ellende.

Wat ik zo leuk vind aan Nashville, is de herkenbaarheid uit de artiestenwereld. Het uiterlijke vertoon is glitter & glamour, de waarheid is list en bedrog. Verder valt het te prijzen hoeveel budget in deze serie is gestoken: veel eigen liedjes, enorm veel figuranten voor alle (stadion)concerten, mooie decors en prima acteerwerk. Overigens is een gastrol weggelegd voor Michiel Huisman.

In Amerika zijn inmiddels vier seizoenen Nashville uitgezonden. ABC heeft besloten afstand te doen van de titel, maar het kleine CMT belooft een vijfde seizoen te maken.

Bekijk de trailer:

Nashville, 20.35 uur, Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>