Volledige 27ste seizoen Simpsons in marathon bij Fox

De laatste zaterdag van de maand staat ook wel bekend als ‘zwarte zaterdag’, omdat veel vakantiegangers in Frankrijk urenlang in de file staan. Fox doopt deze dag om tot gele zaterdag, door een heuse Simpsons-marathon te programmeren. Het volledige 27ste seizoen is in Nederland vandaag voor het eerst te zien.

Het seizoen bestaat uit 22 afleveringen, waarvan er eentje is geïnspireerd op de film Boyhood. In deze aflevering, Barthhood, is te zien hoe Bart opgroeit van 6-jarig jongetje tot volwassene.

Tussen de afleveringen door krijgen de kijkers van FOX-presentatoren Noah Zeeuw en Sverre Denis vanuit hetSimpsons Theme Park in Los Angeles interessante weetjes en feiten te horen over de Springfield-inwoners.

Simpsons marathon, 7.00 uur, Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>