Jim Bakkum maakt comeback als tv-presentator

Jim Bakkum gaat weer presenteren. Vanaf volgend jaar is hij te zien als presentator van een talentenjacht bij Fox. De zender haat op zoek naar een nieuwe popgroep. Jim wordt daarnaast de zenderstem van Fox, dat in augustus is gelanceerd.

In het verleden heeft Jim al aangegeven ambities te hebben op het gebied van presenteren. Toen ging hij aan de slag bij SBS, waar hij de korte Shownieuws voor zijn rekening nam. Meer kansen kwamen er niet, beide partijen gingen toen uit elkaar.

De talentenjacht bij Fox wordt een samenwerking met het Vlaamse VTM. In die hoedanigheid wordt hij bijgestaan door Niels Destadsbader, die we in Nederland kennen van K3 Zoekt K3, en Laira Tesoro. Zij kwam voor België uit op het afgelopen Eurovisie Songfestival.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>