Terug van weggeweest: Prison Break bij Fox

Het is wat mij betreft één van de beste series uit de jaren ’00: Prison Break. Begin deze eeuw zijn miljoenen mensen verslingerd aan het verhaal van Michael Scofield die zich laat opsluiten in een gevangenis om zijn broer Lincoln te bevrijden. Na vier seizoenen was het kat-en-muis-spel wel verteld, toch is er nu een vijfde seizoen gemaakt, dat vanavond in première gaat op Fox.

In het nieuwe seizoen zit de eerder doodgewaande Michael (Wentworth Miller) vast in een gevangenis in Yemen. Hij wordt echter al snel herenigd met zijn broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) om de grootste ontsnapping ooit aan te gaan.

In de Verenigde Staten is Prison Break seizoen 5 lauw onthaald, toch jubelt Fox. Zenderbaas Alphons Martens: “Het is fantastisch dat Prison Break terugkeert op FOX, de zender waar het thuishoort. Gezien de populariteit van de serie is het geen verrassing dat er nu een vervolg komt, ongetwijfeld tot grote vreugde van de vele fans. En we maken het hen daarbij zo gemakkelijk mogelijk door ook hier onze belofte van The Best First waar te maken. De nieuwe afleveringen zijn 24 uur na de uitzending in Amerika op Fox te zien.”

Bekijk de trailer:

Prison Break, 21.00 uur, Fox

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Terug van weggeweest: Prison Break bij Fox

  1. Zayn

    Wat de pers vindt, boeit me nooit zo. IMDb vind ik een betere graadmeter. Daar krijgt de aflevering tot nu toe een 9.2 wat een absoluut goede score is. Ik ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Prison Break

    Ik vind seizoen 5 van Prison Break tot nu toe erg sterk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>