Persiflage op Het Gesprek: Het Gebrek

Al meermalen vroegen mensen mij wanneer Het Gesprek in de rubriek Hier Keek Niemand Naar terecht zou komen. Met een gemiddeld kijkcijfer dat akelig dicht bij de 0 uitkomt, vindt Het Gesprek vooralsnog vooral onder vier ogen plaats. Maar ik had er een beetje moeite mee om het initiatief zo snel af te branden. Evengoed stuitte ik dit weekend wel op een geestige persiflage die ik je niet wil onthouden.

De creatieve breinen achter Tunnelvisie.tv maakten een opname van Het Gebrek, de zusterzender van Het Gesprek. Net als in het echt kampt Het Gebrek met de nodige geluidsproblemen. Afijn, kijk zelf maar even.

- Vanavond geboorte tv-zender Het Gesprek
- De rubriek Hier Keek Niemand Naar

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Persiflage op Het Gesprek: Het Gebrek

 1. Michael

  Goh, die presentator met dat bekende gezicht doet het zelfs 10 keer beter dan Margreet ”Uh” van der Linden van Het Gesprek. Ik hoop voor BNR -en vooral voor mezelf- dat zij snel in vaste dienst komt bij Het Gesprek. Ondanks haar gebrek.

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Hey die presentator komt me bekend voor! Grappige parodie :) Waarschijnlijk heeft Het Gebrek meer kijkers dan het origineel.

    /   Reply  / 
 3. denise

  hehe :P die precentator komt me vaag bekend voor!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>