BNN werkt aan ‘Japanse nacht’

De Week van de Vernieuwing houdt publiek Hilversum bezig. Eind augustus zijn de programmaschema’s van Nederland 3 een week lang blanco, alle omroepen mogen hierop inschrijven met vernieuwende ideeën. Het proefballonnetje van zendercoördinator Roek Lips lijkt te werken, want iedereen is druk bezig met het vullen. Immers; geslaagde ideeën krijgen een vervolg in de programmering van 2009/10. Volgens Veronica Magazine heeft BNN zijn oog laten vallen op een Japanse nacht.

Japan is na de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland één van de grootste spelers op de televisiemarkt. Alleen hebben we in Nederland nog niet heel erg de Japanse formats ontdekt. Slechts een handjevol is hier te zien, zoals Ranking the Stars en Wipeout. Beide zeer succesvol gelanceerd.

BNN heeft nu een aantal formats uitgeprobeerd en wil deze graag vormgeven in een Japanse nacht, zo meldt de tv-gids. Of Roek Lips er heil in ziet, zullen we eind augustus merken. Mij lijkt het wel een vet idee, eigenlijk.

Zie ook:
- Omroepen staan te trappelen voor ‘Week van de Vernieuwing’
- Nederland 3 werkt aan comedy voor mannen + politieserie
- Week van de Vernieuwing op Nederland 3

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “BNN werkt aan ‘Japanse nacht’

  1. Pingback: Valerio Zeno presenteert Japanse nacht voor BNN | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>