Gordon deelnemer Belgische versie De Slimste Mens

Over twee weken begint in België een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, één van de best bekeken programma’s bij de zuiderburen. Elk jaar doen daar wat Hollanders aan mee en dit keer zijn Gordon, Josje Huisman en Jan-Jaap van der Wal uitgedaagd.

 

De Slimste Mens is te volgen via de commerciële zender Vier en daardoor niet voor iedereen in Nederland zichtbaar.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>