Victor Mids brengt Mindf*ck naar Duitsland

Mindf*ck gaat de grens over. In het geheim heeft Victor Mids in ijltempo Duits geleerd om zijn populair-wetenschappelijke show ook bij de oosterburen aan de man te brengen. “Ze zijn iets netter, dus het mocht geen Mindf*ck heten. Het is Mindmagic geworden”, vertelt hij trots in RTL Late Night.

Mindmagic is straks te zien bij Sat. 1, een van de grootste commerciële zenders.

“Mijn Duits was niet al te best. Toen het hele avontuur begon, heb ik binnen een paar maanden Duits moeten leren.” Dat ging hem goed af. “Ik vind een uitdaging altijd wel spannend. Het blijft lastig, maar is goed gegaan.”

In Nederland keert Mindf*ck begin 2017 terug op NPO3.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>