EO-show In de Ban van de Condor aan buitenland verkocht

In Nederland heeft In de Ban van de Condor weinig losgemaakt. De show waarin BN’ers onder leiding van Tooske Ragas worden klaargestoomd als vogelaars, om uiteindelijk de condor te fotograferen, ging ten onder op de vrijdagavond van NPO1. Toch is er nu een succesje te melden, want het format is aan het buitenland verkocht. Een Zweedse omroep gaat een eigen versie maken. In de Ban van de Condor is een format van Warner Bros.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>