Hitserie Klem aan België verkocht

Een beetje dramaseries van eigen bodem gaat op zijn minst de landsgrenzen over naar België. En dat gebeurt dan ook bij Klem, de hitserie van BNN/Vara op de donderdagavond van NPO1. De Vlaamse zender VRT gaat de serie uitzenden. Dat is best bijzonder volgens de omroep, omdat VRT al een tijd geen Nederlandse serie aan heeft gekocht. 

 

Klem trekt wekelijks zo’n 1,3 miljoen kijkers. In de serie zijn hoofdrollen weggelegd voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Van Klem is al een tweede seizoen aangekondigd.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>