‘Jerney Kaagman toch bij Idols IV’

De klaagzang van Jerney Kaagman dat ze maar niet werd gevraagd voor de jury van Idols, lijkt te hebben gewerkt. Gisteren meldde Shownieuws al dat ze bij de vierde editie gewoon weer van de partij is, vandaag meldt De Telegraaf hetzelfde. Die krant geeft wel een leuk inzicht in de onderhandelingsfase. Want de uitlatingen van Jerney in de media deden een belletje rinkelen bij SBS 6. Die wilden de Buma Cultuur-frontvrouwe wel inlijven voor concurrent So You Wannabe a Popstar.

Jerney zou daar herenigd worden met oud jury-voorzitter Henkjan Smits. Hij maakt namelijk deel uit van de vakjury, die pas later in het programma in beeld komt. De eerste audities worden gedaan door een selectiejury, bestaande uit Erik Hulzebosch, Martijn Schimmer en Maurice Wijnen. Voor die constructie is mogelijk gekozen omdat Henkjan nu op vakantie is terwijl de audities al in volle gang zijn.

RTL wilde blijkbaar niet nog een Idols-gezicht aan de concurrent verliezen, en haalde dus toch Jerney Kaagman binnen. Uit eerdere geruchten leek de jury te gaan bestaan uit Gordon, Marianne van Wijnkoop en Eric van Thijn. Marianne lijkt nu buitenspel te staan. Shownieuws zegt dat het derde jurylid niet Van Thijn maar tekstschrijver John Ewbank zal zijn. We wachten af.

Zie ook:
- Idols-geruchten: Eric, Marianne en Gordon in de jury
- Schuiven startdatum So You Wannabe a Popstar begonnen

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “‘Jerney Kaagman toch bij Idols IV’

 1. Yordi

  Goed nieuws! I love Jerney. xD

    /   Reply  / 
 2. Marc

  Jeuj! Godzijdank zit ze niet bij dat Popstar aftreksel van SBS! :)

    /   Reply  / 
 3. Mark

  Jerney is geweldig! Waarom trouwens niet 2 mannen en 2 vrouwen in de jury? Idols 1 en 2 hadden 4 juryleden, dus ik zie het probleem niet.

    /   Reply  / 
 4. Tim

  In de eerste reeks van idols waren er 4 jury leden, waarom nu gewoon niet met gordon, eric, jerney en marianne??

    /   Reply  / 
 5. Florian

  Op de adverteerderssite van RTL staat een foto van Erik de Zwart.
  Betekent dit dat hij weer werkzaamheden gaat verrichten bij de radio of wordt hij het nieuw jurylid bij Idols?

    /   Reply  / 
 6. lotte

  Ja ja, tuurlijk. Wat denk je nou dat je info klopt?!!! Ze was met kerst al gevraagd door rtl. Als ik jou was zou ik gaan schrijven over dingen waar je wel iets vanaf weet. Dat hele shownieuws weet 80% van de tijd helemaal niet waar ze het over hebben. Misschien is maar slechts 20% van wat ze vertellen wel waar. Als je nou zoiets schrijft over iemand, ga het dan zelf navragen! Check je info voordat je het klakkeloos gaat lopen zetten op internet alsof jou verhaaltje klopt. De roddels van shownieuws ga je toch voor waar aanzien meneer Roggeveen!?!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>