Manager: Gordon beraadt zich over zitting in jury Idols

Of Gordon volgende week nog in de jury van Idols zit, is onzeker. Volgens zijn manager Xenia Kasper heeft hij het erg moeilijk met de keuze van het publiek om Pauline weg te stemmen. "Zij gaf een goed optreden, dan is wegstemmen niet van toepassing", zegt ze daarover in Life & Cooking. Gordon liep gisteren boos de studiovloer af, toen het oordeel bekend werd. Volgens Kasper zit het hem zo dwars, dat hij nu zich nu beraadt over zijn plek in de jury.

Martijn Krabbe was er gisteren als de kippen bij om te vertellen dat Gordon was weggelopen. Ik hield het eigenlijk voor een publiciteitsstunt. Gordon heeft nu eenmaal een opvliegend karakter en met zo'n actie haal je veel media. Klopt ook wel, want het weglopen van Gordon behaalde uiteindelijk meer exposure dan de exit van Pauline. Alleen had ik niet gedacht, dat het hem zo menens was.

Met Gordon is ongetwijfeld contractueel vastgelegd dat hij tot het einde van de reeks in de jury moet blijven zitten. Mocht hij onverhoopt zaterdag verstek laten gaan, dan heeft een vervanger zich al gemeld: Carlo Boszhard. "Je zult het zaterdag wel zien", besloot Kasper het gesprek.

Zie ook:
- Idols: Onverwacht vertrek voor Pauline
- Ik ben om; Nathalie Makoma mag Idols winnen

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Manager: Gordon beraadt zich over zitting in jury Idols

 1. Aniek

  Gordon moet zich niet zo aanstellen, hij wist dit vantevoren. Ook ik dacht en denk dat het om een publiciteitsstunt gaat.

  Daarbij moet hij het niet als wegstemmen zien. Je stemt op je favoriet, en niet op degene die je weg wil hebben. Dat zou een heel ander verhaal zijn.

    /   Reply  / 
 2. Dennis

  Gordon moet niet zo zielig doen. Dit is nu al de 4e editie van Idols. De afgelopen series zijn precies zo verlopen: Het publiek bepaalt wie er door gaat.

  Het gaat erom wie de ‘Idol’ van Nederland wordt. Dat je tevens goed kan zingen is mooi, maar dat vormt niet de hoofdreden om door te gaan naar een volgende ronde.

  Wat niet wegneemt dat ik het jammer vindt dat ze weggestemd is. Maar waarschijnlijk is zij te oud bevonden door de doelgroep die stemt op de kandidaten (tieners).

    /   Reply  / 
 3. jos

  Ik vond de 4 dames het best:D

    /   Reply  / 
 4. Rikku

  Het klopt niet dat Pauline weg is gestuurd, maar Gordon wist van tevoren dat niet de jury, maar het publiek de doorslag zou geven.

    /   Reply  / 
 5. Mikki

  Gordon is inderdaad een grote aanstellerd. Wat een zeikerd. Hij wist van te voren toch hoe het gaat. Kunnen wij hem er ook uit stemmen??

    /   Reply  / 
 6. Bram

  Drama queen. Het is gewoon een verwend mannetje met een ego die groter is dan zijn talent. Hij moet niet zo zeuren.

  Ik hoop dat ie zich nou eens aan zijn woord houd. Net als dat gelul van hem dat ie naar Zuid Africa wil emigreren, als ie genoeg geld heeft…Meneer word geschat op zo’n 8 miljoen euro. Dus hij kan meteen vertrekken als ie wil. Wat mij betreft liever vandaag dan morgen.

    /   Reply  / 
 7. Dennis

  Mensen moeten eens kappen met het gaat om een Idol en minder om het zingen. ZE STAAN DAAR NIET TE ACTEREN OF MOOI TE ZIJN OP DAT PODIUM MAAR TE ZINGEN!!!! Er komt een CD uit straks. Nee dan is zingen idd niet het belangrijkste. Nou sorry hoor maar ik koop liever een CD van iemand die goed kan zingen dan van een leuk poppetje die alleen een leuke kop heeft. Het gaat wel degelijk om het goed zingen!!!! Tuurlijk weten we dat de meisjes massaal op uiterlijk stemmen maar kom op zeg. Gister was Pauline een van de beste en dan kan ik me voorstellen dat Gordon zoiets heeft van draait het dan alleen maar om uiterlijk want Neil was gewoon de slechtste gister. Heb naar een slechte Jim immitatie zitten te kijken. Walgelijk gewoon. Zo iemand hoort niet eens in die finale shows te staan!!

    /   Reply  / 
 8. Gor

  Gordon toont gewoon zijn gevoel. Gordon is er gewoon sterk voor een goede zanger te vinden. Daarom is hij kritisch, maar sterk. En omdat hij zich er zo hard voor maakt, kan ik begrijpen dat het hem dwars zit dat zo’n goede zangeres dan wordt weggestemd. Ik zelf had ook niks maar pauline. Van mij mocht ze eruit, maar jah, ik begrijp Gordon wel. Ik vind Jerney en Gordon de krachtige kant van de jury als ik t mag zeggen.

    /   Reply  / 
 9. Joey

  Dat Gordon boos uit de studio wegloopt kan ik nog wel begrijpen, maar dat hij niet meer aan het progamma wil meewerken vind ik een beetje aanstellerij

    /   Reply  / 
 10. Gusta Bakker

  Ik heb de indruk dat de jury daar echt voor joker zit, thuis mag er gestemd worden heb je een leuk koppie ga je door ook al zing je niet goed. Gordon heeft gewoon gelijk het publiek stemt, jammer ze kunnen het beter andersom doen dat de jury de doorslag geeft

    /   Reply  / 
 11. muriel

  Gordon heeft groot gelijk dat hij kwaad is ( ondanks het feit dat hij van tevoren wist dat het publiek bepaalt)Pauline is een fantastische zangeres terwijl Neil maar zozo is helaas wordt er door het jonge publiek ( meisjes van 12 of zo) op hem gestemd en die hebben er niets mee dat hij goed zingt of niet het gaat er hen om dat hij er leuk uitziet( smaken verschillen) Jammer van het talent van Pauline.

    /   Reply  / 
 12. Peter

  Mooi zo, Gordon weg. No problemo toch! Wie wil dat nou niet? Bij de hand vervelend mannetje die denkt dat hij zich alles kan permitteren. Ik hoop dat hij ooit eens zwaar beledigd wordt.

    /   Reply  / 
 13. Sky

  Peter flikker toch op met je commetaar.
  Jij bent het vervelend mannetje die denkt dat hij zich alles kan permitteren. Gordon zegt precies de waarheid. Wat wilt idols eigenlijk precies waar draaid de programma om. Om slechte idioten te laten zingen? En dan alle goede zangers aan de kant te schuiven. Idols is een lachertje. De jury is veel te goed om in zo programma te zitten.

    /   Reply  / 
 14. Peter

  Dit is zeker een reactie van een huisvrouw?

    /   Reply  / 
 15. bart

  ik snap gordons reactie wel maar hij wist waar hij aan begon. de regels zijn duidelijk. ik snap die opmerkingen hier ook niet helemaal. je weet toch dat de jury alleen nog maar commentaar geeft in deze rondes. als je het daar niet mee eens bent moet je maar niet kijken. zolang dit de opzet is moet je dat accepteren als kijker of jurylid.

    /   Reply  / 
 16. mart

  Die zit er volgende week echt wel weer.
  Zou wel leuk zijn als hij eruit gezet gaat worden. Carlo lijkt me geen slechte vervanger kan er best over meepraten.

    /   Reply  / 
 17. lola

  ik denk dat het ga niet om of dat Gordon gelijk heeft of niet, het ga om de histerisch reactie van hem, het lijk of het programma over hem ga en niet anders, als hij wil weg, LAAT HEM DOEN!, het zou een opluchting zijn.

    /   Reply  / 
 18. hondje

  hier heb ik weer niks aan >.<

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>