Circusartiest in jury Holland’s Got Talent

Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday. Dat zijn de juryleden van Holland's Got Talent, het nieuwe SBS-programma waarvoor deze week audities zijn in het Gooiland Theater in Hilversum. De eerste twee zijn bekende namen, maar Robert Ronday zal niet bij veel mensen een belletje doen rinkelen. SBS heeft dit jurylid uit de circuswereld getrokken.

Holland's Got Talent is een talentenjacht in meer vormen dan alleen zang of dans. Zolang de artiest maar kan entertainen, is hij of zij gerechtvaardigd in Holland's Got Talent. Bij de inschrijvingen stikte het van de acrobatische kunstjes en dansmariekes. In die zin is het niet verwonderlijk dat er gezocht is naar een man als Robert Ronday, directeur van Circus Renz.

Holland's Got Talent is vanaf volgende maand bij SBS 6 te zien. Het moet een nieuwe trekker worden in het weekend. Gerard Joling presenteert de amusementsshow. Het format is vooral bekend door de Engelse variant, waar operazanger Paul Potts won.

Zie ook:
- Zoals verwacht: Gerard Joling presenteert Got Talent
- SBS verwerft rechten Holland's Got Talent

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Circusartiest in jury Holland’s Got Talent

 1. RJ

  Nou daar ga ik niet naar kijken, ik word een beetje moe van al die talentenjachten.

    /   Reply  / 
 2. Joey

  Ik moet daar vandaag voor de tweede keer auditie doen!

    /   Reply  / 
 3. Chiel

  Zou me erg verbazen als het nog scoort. Na 3x dansen, 3x ijsdansen, 2x popstar, 2x on ice… Heb er nooit naar gekeken, maar er is vast nog een groep in geintereseerd :)

    /   Reply  / 
 4. !#Michael#!

  DQ laat voor HGT geen vrij gevochten timeslot achter. HGT moet op geheel eigen kracht één miljoenen publiek los proberen te weken!

  Sterkte SBS6!

    /   Reply  / 
 5. PINHEAD

  Daar ga ik dus echt NIET naar kijken!

    /   Reply  / 
 6. WJ

  Ik heb hier de kracht niet meer voor. Misschien zap ik één keer langs om te zien hoe goed Patricia Paaij geconserveerd is, maar verder heb ik het wel even gezien met talentenjachten. En een overdosis Gerard Joling kan ook niet gezond zijn.

    /   Reply  / 
 7. Wieteke

  Bah, ik ben gisteren gewoon geschrokken van de eerste uitzending van Holland’s Got Talent. Gatverdamme, wat een banaal en afschuwelijk format! ‘t Wordt gewoon steeds erger.

  Ik kon wel janken bij de act van de vader met zijn twee kinderen die om de beurt een liedje gingen zingen. Zowel de vader als het jongste zoontje werden tot op het bod onderuitgehaald en het oudste kindje was ‘geweldig’. De jury verzocht de pa en het jongere broertje ook het podium weer op te komen en Henk Jan zegt: “Kijk, zo moet je zingen!” en tegen dat kleine ventje zegt hij daar nog achteraan: “je broertje is zo goed”. Het ventje begon kroop ineen van schaamte en verdriet en liep huilend het podium af.

  Nou zeg mij: dit KAN toch niet?! Ik vind het pure KINDERMISHANDELING!!! Maar ja, Nederland lacht gewoon lekker verder en het blijkt dus maar weer dat de kijkcijfers een veel hogere prioriteit hebben dan het welzijn van mensen. En nee, deze mensen doen het zichzelf niet aan. Die kandidaten schatten zichzelf totaal verkeerd in en dat is een onvermogen van die personen. Ze moeten tegen zichzelf in bescherming genomen worden, ipv nog eens even extra te kak te worden voor heel Nederland.

  Als een kind op school of thuis zo behandelt zou worden, dan zou daar direct iets aan gedaan worden om dat kind uit zo’n situatie te halen, maar voor tv (de kijkcijfers) wordt het juit gestimuleerd. Wat is dat voor vreemde logica?

  Gatverdamme, waar gaat dit in vredesnaam naartoe??? Dit is echt de schandpaal van deze eeuw. Bah, kots, %^@#$*^%#&

  Wieteke

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>