Popstars niet allemaal nieuw in showbiz (video’s)

Vanavond weer een nieuwe aflevering van Popstars. Natuurlijk kennen we allemaal het roemrijke verleden van Robin Zijlstra en Dewi Pechler, de voormalige Mystery Popstars. En Charlotte ten Brink kennen we nog van de Liga reclame, al zijn haar zangkunsten voor velen nieuw. Maar ook veel andere kandidaten hebben een verleden in de showbiz. We frissen je geheugen even op.

Want kun je het nog herinneren, de Bolland & Bolland-meidengroep Wow? Ze scoorden zo waar een hit met Keer op Keer (Loop toch naar de maan). Daarna probeerden ze het met nog wat liedjes, wat niet echt aansloeg. Denise verdiende vervolgens haar geld met het aan elkaar praten van belspelletjes. En Mandy is dit jaar de oudste kandidaat in de liveshows van Popstars.

Davy is vorige week geëlimineerd. Ook hem kennen we al van televisie; hij heeft al aan meerdere talentenjachten meegedaan en redde het toen telkens net niet tot de liveshows. Dit keer heeft hij dus één liveshow mee mogen doen. Daarna kwam hij in de boyband IDSF, waar ook GTST-acteur Ferry Doedens in zat. De groep flopte.

Xander dan. Hij heeft in het boybandje 4:AM gezeten, dat weliswaar op verschillende podia optrad en ook een gelikte videoclip kreeg bij Wake Up Call, maar een hit bleef uit. Nu doet hij dus opnieuw een poging in een heel ander genre.

Bart heb je ten slotte eens kunnen zien in ONM, waar hij nog niet eens zo heel lang geleden een gastrolletje vertolkte als het wat botte vriendje van een hoofdrolspeelster.

Ken jij de overige kandidaten uit een showbiz-verleden? Meld het in de comments!

Bekijk 4:AM met Wake Up Call:

Bekijk Wow met Keer op Keer (live playback):

Bekijk een compilatie van Bart in ONM:

Bekijk Davy in de wildcardshow van Idols:

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Popstars niet allemaal nieuw in showbiz (video’s)

 1. Cynneke

  Xander haal ik er met enige moeite wel uit (wat is hij veranderd zeg, zo met zijn korte haar), maar Mandy is eigenlijk niet te herkennen in de videoclip van Wow. Zelfs als ze zich voorstellen en ze zegt dat ze Mandy is, heb ik nog zoiets van: Huh? Ik haal daar de Mandy van tegenwoordig écht niet uit!

    /   Reply  / 
 2. Bart

  oftewel: allemaaal kandidaten die al ervaring hebben in de media/showbizz. wat een bagger!
  laat ze een voorbeeld nemen aan ITV die de Britse X Factor uitzend, dat is nou een perfect geregisseerd programma! Daar kijk ik iedere week met plezier naar. En niet naar een show met allemaal bekenden en een jury die je totaal niet serieus kunt nemen.

    /   Reply  / 
 3. Paul

  Laat alsjeblieft La Paay weer die andere jurk aantrekken.
  Een lekkerrrrrrr wijfie.

    /   Reply  / 
 4. Johan

  hoe wordt de uitslag precies berekend? want hoe bepaal je de waarde van een 8,3 tegenover bv 10 procent van de stemmers. Doen ze dat de nr 1 vd avond 11 punten krijgt en de nr 11, 1 punt en hetzelfde bij het aantal stemmen?? Niet echt veel duidelijk vanuit SBS…

    /   Reply  / 
 5. Richard

  Kim heeft al in musicals gespeelt, emmily heeft gespeelt in de musical ANNIE, Wesley heeft al verschillende singles en zingt op het piratenfestijn en dewi, robin en charlotte laten we daar maar niet over beginnen!

    /   Reply  / 
 6. vanessa

  Bart gezien in reclamespotje van LG. Zit ie in een skilift.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>