Wendy van Dijk niet bij theaterrondes X Factor

De zwangerschap van Wendy van Dijk gooit toch nog roet in het eten bij de opnames van X Factor. De RTL-ster hoopte haar zwangerschapsverlof precies tussen de opnames van de theaterrondes in januari en de liveshows in maart te kunnen plannen, maar dat gaat niet lukken. “Ik wil er heel graag bij zijn, maar geloof niet dat het mag”, vertelt de presentatrice in RTL Boulevard.

In het programma zegt ze de gevolgen van zwangerschap op 38-jarige leeftijd zeker te merken. Wendy heeft bekkeninstabiliteit waardoor langer dan een uur lopen nu al geen optie meer is. Volgende maand zullen opnames daardoor alleen maar zwaarder zijn.

De theaterrondes van X Factor vinden in één weekend plaats met drie lange opnamedagen. Martijn zal deze dus zeer waarschijnlijk alleen voor zijn rekening moeten nemen. Tenzij hij natuurlijk wordt bijgestaan door een gastpresentatrice. Overigens deed Wendy van Dijk de eerste serie X Factor ook volledig alleen.

Zie ook:
- Jury X Factor blijft intact, bijna 10.000 aanmeldingen
- Wendy van Dijk zwanger, uitgerekend tijdens liveshows X Factor
- X Factor eind januari 2010 terug op RTL 4

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Wendy van Dijk niet bij theaterrondes X Factor

 1. Mart

  Martijn kan dat prima zelf doen. Maar zou het ook wel eens leuk vinden als Vivian Slingerland een kans krijgt als tijdelijke vervangster, zij is echt gergoeid het laatste jaar en vond haar erg sympathiek in het programma ik kom bij je eten.

    /   Reply  / 
  1. Erik

   Inderdaad, in tegenstelling tot Wendy kan Martijn prima in z’n eentje een talentenjacht ‘dragen’. Ik heb niks tegen een tijdelijke vervanger van Wendy, maar dan wel eentje waar het programma beter op wordt… anders is het beter om Martijn het gewoon lekker alleen te laten doen, kan ‘ie best.

     /   Reply  / 
 2. [email protected]

  Vraag Linda, dan zijn de kijkcijfers gegarandeerd:))))
  Maar ja dat zullen ze wel niet doen.

    /   Reply  / 
 3. Anonymous

  Ah, fijn, dan kunnen we weer eens even kijken…

  Al zal ze het in de liveshows vast constant over haar “kleine” hebben.

    /   Reply  / 
 4. Rik

  Gerucht!
  Nikki als gastpresentatrice!

    /   Reply  / 
  1. Mart

   Dat zou niet best zijn. Nee Vivian of anders lieke van lexmond maar geen Nikki AUB.

     /   Reply  / 
 5. Grimlock

  Geen Lieke alsjeblieft niet!!!!

    /   Reply  / 
 6. Mark

  Ja Lieke!!!!!! Of Irene Moors, Linda of Nicolette van Dam, helaas kan ze (nog) niet goed presenteren, maar wel leuk om naar te kijken…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>