Klapvee Keuring (6): Succes Verzekerd

“Wat een typisch publiek komt er toch op dit programma af”, zei ik tegen cameraman Nick bij het betreden van de wachtruimte van Succes Verzekerd. Het is een zin die ik vrijwel elke opname van de Klapvee Keuring had uitgesproken. En toch gold deze weer. Een paar mensen kon ik maar moeilijk plaatsen. Dit bleken ‘Hebbes mensen’ te zijn. Toevallig zaten we naast een ‘Hebbes man’. Die legde uit te zijn ingehuurd door een castingbureau, om voor een drankje en een lunch de hele dag te applaudisseren.Succes Verzekerd

Nieuwe spelshow van RTL 4 op de zaterdagavond met Carlo Boszhard. Op het moment van uitzenden is er nog geen enkele uitzending geweest. En op basis van de omschrijving op de website, snapte ik er geen jota van. Spannend of het tijdens de opnames wel duidelijk wordt!


Of kijk hier indien video niet zichtbaar is.

Beoordelingscriteria

- Is publieksdeelname snel en gemakkelijk te regelen?
Via de website van het programma. Producent Blue Circle handelt alles snel per mail af. Opnames op het Mediapark, prima bereikbaar.
8

- Hoe is de gastvrijheid?
Matig. De gastvrouwen ogen wat verveeld, wel is er een soort cafeetje waar het publiek wordt opgevangen met muziek. Toch bekruipt je het gevoel meer een last dan een lust te zijn voor het opnameteam.
6

- Het comfort van de zitplaatsen
Dat is er niet. Heel ordinaire, stapelbare stoelen.
4

- Hoe is de wachttijd?
Lekker kort! Een half uurtje voor de opname aanwezig en de hele opname duurt een uur, net zolang als de uitzending op televisie. We liepen deze middag alleen een kwartiertje uit. Maar dan nog sta je snel weer buiten.
8

- Welke fotomogelijkheden zijn er?
Niet. Meteen na de opname wordt het publiek de studio uitgeleid en is Carlo Boszhard al naar zijn kleedkamer vertrokken.
4

- Kom je als publiek goed in beeld?
Zeker! In de studio zit ongeveer 70 man en je moet je best doen om alle camera’s te ontwijken. Op de beeldschermen aan de zijkant heb ik mezelf zeker vijf keer duidelijk voorbij zien komen.
9

- Hoe is de overige publieksparticipatie + opwarmen?
De man die het publiek opwarmt is niet heel uitbundig, maar Carlo geeft je wel het gevoel heel welkom te zijn. Hij maakt ook wat grapjes met het publiek. De rol van het publiek is echter sec klapvee zijn.
8

- Hoe zijn overige faciliteiten en consumpties?
Na de opnames is er een wachtruimte waar worst en kaas klaarstaat. Daar zijn ook opeens gratis consumpties, waar je vooraf aan het programma tegen betaling iets kunt drinken of snacken. Succes Verzekerd wordt verder in een klein studiocomplex opgenomen waar ze berekend zijn op publiek. Alles is degelijk.
7

- In hoeverre houdt producent zich aan omschrijving?
Maar een kwartiertje uiloop, ik had op meer gerekend. Prima dus.
7

- Hoe leuk is het om deze show bij te wonen?
Van te voren keken we er niet enorm naar uit, maar het is dan toch wel leuk om bij te wonen. Succes Verzekerd blijkt een aardige kennisquiz en Carlo Boszhard is ook erg vriendelijk.
7

Score: 6.8

Morgen: Uitzinnig publiek bij Wie Ben Ik?

Zie ook:
- Alles van de Klapvee Keuring
- Zappen.blog.nl presenteert de Klapvee Keuring
- Klapvee Keuring (1): De Wereld Draait Door
- Klapvee Keuring (2): Ranking the Stars
- Klapvee Keuring (3): Het Moment van de Waarheid
- Klapvee Keuring (4): Tijd voor Max
- Klapvee Keuring (5): Pauw en Witteman
- Klapvee Keuring (6): Succes Verzekerd
- Klapvee Keuring (7): Wie Ben Ik?
- Klapvee Keuring (8): Spuiten en Slikken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Klapvee Keuring (6): Succes Verzekerd

 1. Mart

  Dat dacht ik al, carlo is dus niet veranderd. Life & cooking was die ook direct weg, al heb ik het idee dat het bij alle commerciele programma’s het geval is.

  @Herman: Mag ik vragen waarom je er van tevoren niet enorm naar uitkeek?

    /   Reply  / 
 2. Chiel

  WIE WÁS DIE MAN!!! (die op die trubine) Wel goed dat je ‘m filmde zonder dat het opviel :-)

  Hé, geen nummertjes meer intypen! Beter!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>