Boer Zoekt Vrouw: boerin Agnes krijgt 883 brieven

Niet alleen de Nederlandse vrouwen zijn gecharmeerd van het boerenleven, ook de mannen zien wel wat in een agrarische metgezel. De 27-jarige melkveehouder Agnes die in september aangaf op zoek te zijn naar een vriend, kreeg maar liefst 883 reacties op haar oproep. Ze was daarmee de boer die de meeste brieven kreeg dit jaar.

De jongste briefschrijver was 17, de oudste 54. Een aantal van hen kwam uit de buurt van Agnes. Ze hadden haar al eens zien lopen, maar durfden Agnes nooit aan te spreken. Onder de reacties bevinden zich verder opvallend veel vrachtwagenchauffeurs.

Agnes heeft inmiddels tien briefschrijvers geselecteerd voor een speeddate. Presentatrice Yvon Jaspers merkte daarbij op dat Agnes op zoek is naar een 'lekker ding'. Veel foto's toonden veelbelovend.

Agnes selecteerde ook een Nederlander die naar Canada is geëmigreerd. "Die haal ik dan wel weer terug", zegt ze over de lange afstand.

Naast Agnes zullen ook boer Jan, Henk, Frans en Gerard de komende weken worden gevolgd door Yvon Jaspers en haar team. Meer over deze boeren op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Zie ook:
- Knallen met derde reeks Boer Zoekt Vrouw
- Boer Zoekt Vrouw en Boerin Zoekt Man

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Boer Zoekt Vrouw: boerin Agnes krijgt 883 brieven

 1. Lies

  Zoo die Klaas is echt geweldig… Daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten!

  Als ik haar was zou ik het wel weten, nee geintje… Agnes bofkont!

    /   Reply  / 
 2. margo

  lies,
  weet je de achternaam van agnes?

    /   Reply  / 
 3. h.r. ellerie

  ik wil in contact komen met agnes…hoe kan ik haar bereiken…ik woon in Eext Eshof 28 9463 RG tel. 06-20528750..
  ik ben een man , neem alsjeblieft contact op met mij , stuur mij een brief. bedenk iets, want ik wil haar dolgraag ontmoeten.

  liefs Reind

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>