Yvon Jaspers met ‘nog intiemere’ kick-off Boer Zoekt Vrouw

Ruim 3,3 miljoen mensen keken naar de kick-off uitzending van het vorige seizoen Boer Zoekt Vrouw. Het was de best bekeken aftrap ooit die ook het best bekeken seizoen tot nu toe inleidde. Vanavond stelt Yvon Jaspers elf nieuwe vrijgezelle boeren voor aan Nederland waar opnieuw twee spraakmakende gevallen tussen zitten. Eentje daarvan is homoboer Hans, de andere is een tweelingboer op zoek naar liefdesgeluk.

Yvon: “Ik ben ervan overtuigd dat de zesde serie beter wordt dan alle voorgaande. Als je als mens groeit, zie je dat terug op televisie. Ik denk namelijk dat het nog persoonlijker kan, de gesprekken nog intiemer.”

Ze vervolgt in De Telegraaf: “Ik ben de KRO dan ook ontzettend dankbaar dat we weer de tijd en de mogelijkheden hebben gekregen om het geheel nog meer uit te diepen. Dat zie je eraan af, er wordt niks afgeraffeld. Gelukkig is het productieteam is nog even enthousiast. Ze knokken elk jaar om weer te mogen meedoen.”

De presentatrice verwacht een seizoen vol romantiek. “Jazeker, met z’n allen rond de keukentafel wanneer de stormwind om de boerderij heen giert, heeft wel wat. Dan moet de liefde boven een bord erwtensoep worden bevochten. Maar voor de romantiek is de zomer natuurlijk het beste jaargetijde. Je krijgt nu eenmaal sneller vlinders in je buik bij zwoele temperaturen, zomerjurkjes en met je blote voeten in het gras. In de zomerserie wordt vaker buiten gefilmd, wat het beeld van het boerenleven extra romantiek geeft.”

Na het voorstelrondje vanavond mag vrijgezel Nederland in de pen klimmen, waarna Yvon deze zomer de nieuwe reeks zal opnemen. Die dan weer dit najaar is te zien bij de KRO. En het aantal kijkers vanavond? Ik denk een nieuw openingsrecord.

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Yvon Jaspers verheugt zich op buitenspelen met boeren
- Yvon Jaspers vindt homo-agrariër voor Boer Zoekt Vrouw
- Yvon Jaspers: Boer Zoekt Vrouw 2012 wordt beste ooit
- Yvon Jaspers blijft hopen op homoboer in Boer Zoekt Vrouw
- Yvon Jaspers: Ik presenteer niet, ik bén Boer Zoekt Vrouw

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Yvon Jaspers met ‘nog intiemere’ kick-off Boer Zoekt Vrouw

 1. Martijn

  wat een leuke kleuterlaarsjes heeft ze weer aan:)

    /   Reply  / 
 2. j.prins

  boer zoekt vrouw verliest haar waardigheid ,t,is niet meer boer zoekt ;;vrouw;; maar boer zoekt man ,de k.r.o. onwaardig ,een homoboer ,voor mij hoeft het niet meer en ,ik geloof, dat velen met mij ernet zo over denken,
  homofilie en k.r.o. kan nooit samengaan of doet de k.r.o. nu ook al water bij de wijn ,ach ja ,alles moet kunnen ,nu ook bij de k.r.o. dus een k.r.o. zonder ruggegraat.maar ja je zult eens een eigen mening hebben .
  j.prins

    /   Reply  / 
  1. Wouter

   Goed verhaal.

     /   Reply  / 
  2. Ron

   Beste J.Prins, waarom zou een mannelijke boer geen man mogen zoeken?

     /   Reply  / 
 3. Linda van Doorn

  Ik vind leven en laten leven ! Het blijft een leuk programma. gr. linda

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>