Rob Kamphues maakt NL1-show Zonde van de Week

Rob Kamphues krijgt een nieuw programma op Nederland 1. Vanaf eind juni is hij te zien met Zonde van de Week, dat wordt omschreven als een humoristische panelshow. Twee teams binden de strijd aan met elkaar. De vaste teamleden zijn cabaretier Roué Verveer en acteur Patrick Stoof. Ze worden wekelijks bijgestaan door wisselende Bekende Nederlanders.

Actuele kwesties worden op grappige wijze aan de kaak gesteld, met als rode draad de zeven hoofdzonden: hoogmoed, hebzucht, wellust, jaloezie, gulzigheid, woede en luiheid. De gasten moeten ook aangeven in hoeverre een zonde op hunzelf van toepassing is.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rob Kamphues maakt NL1-show Zonde van de Week

 1. Pieter

  Produxent?

    /   Reply  / 
 2. peter

  Beetje richting DIT WAS HET NIEUWS of zo!!! Toch zonde dat de PO dit mooie programma heeft laten lopen h€!!!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Rob Kamphues en de zeven hoofdzonden op NL1 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>