Sander de Kramer gaat wandelen, Hella naar Brandpunt

Bij de KRO vindt een bescheiden stoelendans plaats. Hella van der Wijst legt haar werkzaamheden voor De Wandeling neer, zij gaat in het nieuwe seizoen aan de slag voor de actualiteitenrubriek Brandpunt. De Wandeling blijft echter wel bestaan, KRO heeft Sander de Kramer op dit Nederland 2-programma gezet. De Kramer mag bovendien een nieuwe reeks maken van Negatief Reisadvies, dat vorig jaar is uitgeprobeerd op Nederland 3.

De KRO meldt: “Sander is de gedroomde opvolger van Hella: authentiek, spontaan, geïnteresseerd in levensverhalen en open-minded.”

Zie ook:
- Weer nieuw reisprogramma NL3: Reisadvies Negatief
- Rob Kamphues maakt NL1-show Zonde van de Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>