Weer boerin in Boer Zoekt Vrouw Internationaal


Volgende week is de kick-off van Boer Zoekt Vrouw Internationaal, waarin de vijf boeren zich voorstellen aan het Nederlands publiek. Vervolgens kan het brieven schrijven beginnen. De identiteit van de vrijgezelle agrariërs is nog even geheim gehouden, wel kun je een glimp van ze opvangen via de eerste persfoto. Het blijkt dat er weer een boerin op zoek is naar de liefde.

Yvon Jaspers heeft Schiphol inmiddels veelvuldig bezocht om de kick-off op te kunnen nemen. “Het grootste verschil is natuurlijk dat we dit keer niet met het blauwe busje over de A1 crossen, maar dat we dagenlang in vliegtuigen zitten om op al die mooie plekken aan de andere kant van de wereld te komen. De achtergrond waarin deze liefdesavonturen zich afspelen, is niet het Nederlandse polderlandschap, maar zijn berglandschappen, weidse uitzichten en woeste rotspartijen. Maar grappig genoeg blijft het Boer zoekt Vrouw gevoel overal ter wereld bestaan. Het gesprek aan de keukentafel, met de koekjestrommel op tafel is in de kern natuurlijk hetzelfde gesprek over het vinden van de liefde.”

Yvon is dit seizoen onder andere in Polen, Canada, de Verenigde Staten en Kenia geweest. “Ik heb het koud gehad, maar ook bloedheet. Ik heb de nodige jetlags bevochten. En zit nog steeds een beetje na te tollen van zoveel culturen in zo’n korte tijd.”

Volgens de KRO-presentatrice is Boer Zoekt Vrouw Internationaal volstrekt anders dan de voorgaande series. “Voor deze serie is alles nieuw. We zijn opnieuw heel veel dingen aan het uitvinden. Hoe we alles aan gaan pakken als de brieven straks komen. Hoe het logeren zal zijn. En of er überhaupt iemand schrijft op een boer die 4000 km verderop woont. Dat maakt het een heel mooi avontuur. Wij worden verplicht over elk detail opnieuw na te denken en dat is heel gezond. We vinden onszelf opnieuw uit. En daarmee natuurlijk ook de boeren.”

Zie ook:
- Yvon: Boer Zoekt Vrouw in gevaar door bezuinigingen
- Yvon dumpt VW-busje voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal
- Yvon: Boer Zoekt Vrouw Internationaal geweldig

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Weer boerin in Boer Zoekt Vrouw Internationaal

 1. Sven

  Opdoeken die bende….

    /   Reply  / 
 2. jan

  ik heb wel intressen in die leuke vouw

    /   Reply  / 
 3. frans

  Als ik eerlijk mag wezen ,ik heb het nog nooit gevolgt,nu die leuke vrouw met die schaapjes er op is ,wil ik wel op reis hoor ….succes allemaal….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>