Boer Zoekt Vrouw: David maakt laatste keuze

Bijna alle boeren hebben de laatste keuze gemaakt, alleen David moet nog. Hij zegt gevoelens te hebben voor zijn beide logés, Mara en Susanne. Thuis op de bank lijkt het alsof hij Susanne het leukst vindt, maar daar het minst goed hoogte van krijgt. Een kwestie van hard-to-get spelen? Vanavond zal blijken wie van de dames uitverkoren is, als ook David een keuze maakt.

David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop. David trekt zich terug, maakt een lange wandeling om na te denken. Susanne en Mara zijn stik nerveus. Ligt hun toekomst in Roemenië?

Olke moest vorige week afscheid nemen van Alberdien en toen bleek Sandra opeens last te hebben van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik ben verrast. De hele week was ze aardig en lief. Ik moet nog even bijkomen van de terughoudendheid van Sandra, hier had ik niet op gerekend”, laat hij weten. Sandra probeert haar blokkade te verklaren. Ze neemt even afstand. Gaat ze wel mee op citytrip? Van Olke hoeft dat alleen als ze er serieus voor gaat…

Marc en Annekim gaan op ‘citytrip’ in de wilde natuur van Zambia. Olifanten, krokodillen en neushoorns spotten, er samen tussenuit. Tijd voor elkaar. En met z’n tweetjes een tent opzetten is ook voor hen de ultieme relatietest.

In Canada ontdekken Riks en Marit meer van het land en van elkaar. Riks worstelt met zijn gevoel. Groeien ze tijdens deze dagen meer naar elkaar toe?

Herman en Fleur zijn voor het eerst met een geliefde op vakantie. Samen op stap naar een Frans kasteel in de Loire. “Bedankt dat je naar me toe gekomen bent”, zegt Herman tegen Fleur. “Ik wil dit nooit meer stuk laten lopen.”

Boer Zoekt Vrouw Internationaal, 20.20 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>