Boer Zoekt Vrouw: Reünie met Riks, Olke, David, Marc en Herman

Het zit er op voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal. De boeren hebben gekozen, ze zijn op citytrip geweest en de eerste boer is alweer vrijgezel: Riks is weer alleen. Vanavond is het staartje te zien van de citytrips van Olke en David, daarna komen alle boeren bij elkaar voor een terugblik.

Olke en Sandra zijn op vakantie in Fort Worth, maar van een vonk lijkt voorlopig nog geen sprake. Sandra: “Ik vind Olke nog steeds heel erg leuk. Ik kan met hem lachen, hij heeft humor. Hoe hij in het leven staat, dat maakt hem nog steeds een charmante man.” Ook Olke heeft een leuke tijd: “Je kunt met Sandra hele leuke dingen doen, heel gezellig. En dan denk je: wat een leuke vlotte vrouw ben je toch. Ze heeft het naar haar zin. Komt dat door haar feelings of zit ze zo in elkaar?”, vraagt hij zich hardop af. Tijd voor Sandra om Olke duidelijkheid te geven over haar gevoelens voor hem…

In Roemenië bezoeken boer David en Mara eerst het kasteel van Dracula voordat ze de bergen ingaan. “Het voelt fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen doen. Ik heb steeds meer kriebels”, aldus een gelukkige boer David.

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>