Jinek op reis voor tweede Verenigde Staten van Eva

Eva Jinek is dit weekend opnieuw vertrokken naar de Verenigde Staten om een tweede seizoen van haar Amerika-programma op te nemen. Het eerste seizoen is opgenomen in aanloop naar de presidentsverkiezingen. Nu Donald Trump heeft gewonnen, gaat Eva kijken hoe het er aan toe gaat in het land dat ze als klein meisje haar thuis noemde.

“Het begin van mijn nieuwste zoektocht: aan de oevers van de Mississippi in het minuscule dorpje Alma, Wisconsin. Wat betekent president Trump voor gewone Amerikanen?”, laat Eva weten via sociale media.

De tweede serie is niet eerder dan najaar 2017 op de buis.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>