KRO-NCRV viert 250x Keuringsdienst van Waarde met quiz

De Keuringsdienst van Waarde is jarig. Van het consumentenprogramma zijn meer dan 250 afleveringen gemaakt en dat verdient een feestje. Daarom zal op NPO3 volgende maand de Keuringsdienst van Waarde Quiz worden uitgezonden, gepresenteerd door Daan Nieber. De quiz is onderdeel van de Foodweken op NPO3.
In de quiz test Daan 16 BN’ers op hun kennis van eten: wat zit erin, hoe wordt het gemaakt, en op welke wijze wordt het aan de man gebracht? Met onder anderen Thomas Acda, de dames van Toren C, Sophie Hilbrand, Niels van der Laan en Jeroen Woe.

In de Foodweken in mei wordt verder het nieuwe seizoen Broodje Gezond van Marlijn Weerdenburg uitgezonden, net als het reality-programma De Nieuwe Garde, waarin nieuwe veelbelovende chefkoks worden gevolgd. Verder staan de nodige documentaires op het gebied van voeding opgelijnd.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>