KRO-NCRV blaast De Kameleon nieuw leven in

de kameleonDe Kameleon keert terug op televisie. Na de twee bioscoopfilms heeft KRO-NCRV nu een jeugdserie besteld rondom de tweelingbroers Hielke en Sietse Klinkhamer, bekend uit de boeken van De Kameleon. Steven de Jong is opnieuw de regisseur. De zoektocht naar een geschikte tweeling voor in de serie loopt.

 

Omroepbaas Michel Nillesen: “We kijken uit naar deze bijzondere jeugdserie en verwachten dat we de twaalf afleveringen in het najaar van 2018 kunnen uitzenden op NPO Zapp. In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa en hopelijk draagt deze serie bij aan een succesvol cultureel jaar in Friesland en in het bijzonder Leeuwarden.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>