Robbie Williams hour op MTV

Robbie Williams is hot. Er zijn mensen die maar geen genoeg van hem krijgen, die rustig een uur lang naar dezelfde videoclip van de Britse superster kunnen kijken. Welnu, vanavond kan dat ook echt. MTV zendt namelijk vanaf middernacht een uur lang achter elkaar de nieuwe videoclip van Advertising Space uit. Weliswaar heeft RTL Boulevard vorige week al een stukje laten zien, maar om middernacht is de volledige primeur van het kunstwerkje. Een uur lang.

Robbie Williams – Advertising Space, 0.00 uur, MTV

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Robbie Williams hour op MTV

  1. mika

    robbie is a dirty dog, une tapette à mouche à merde. A big sucker who shows his ass at everybody (teens, children includes)via tv and vidéos. C’est un fils de pute.

      /   Reply  / 
  2. ..

    maybe, but his cock is hot as hell

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>