Nieuwe avonturen van Hank Moody in Californication

De hitserie van Comedy Central is toch wel Californication met David Duchovny. Het eerste seizoen is vorig jaar met veel tamtam uitgezonden op de jongste zender van Nederland en vanavond begint het tweede seizoen. Behoorlijk snel zelfs, want in Amerika is de eerste aflevering nog geen maand geleden uitgezonden. Nederland is zelfs het vierde land dat aan Californication seizoen 2 begint.

In Californication draait het om de botte Hank Moody. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en sindsdien neukt hij zich een slag in de rondte. Tot afgrijzen van zijn dochter, met wie hij steeds meer tijd doorbrengt. Hank probeert er een leuk gezinsleven van te maken, maar slaagt hier telkens toch niet in.

Heel aardige serie, maar bij mij persoonlijk toch ondergesneeuwd door het seriegeweld op de maandagavond. En het feit dat Comedy Central tamelijk laat op de afstandsbediening voorkomt. Noem het luiïgheid of gemakszucht, het is gewoon zo. Desalniettemin erg goed dat Comedy Central steeds meer van dit soort series uitzendt, gaat steeds beter met die zender.

Aflevering gemist?
Uitzending van Californication gemist? Op Surfthechannel kun je eenvoudig populaire buitenlandse series streaming terugkijken. Vaak wel met Aziatische ondertitels, maar dat is een ongemak dat je op de koop toe moet nemen. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

Zie ook:
- Zet Californication Comedy Central goed op de kaart?
- Comedy Central News breidt uit

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe avonturen van Hank Moody in Californication

 1. #Michel#

  Heel fijn dat Comedy Central zo snel met het tweede seizoen begint. Echt een leuke serie.

  Ik kijk steeds meer Comedy Central, de zender begint steeds meer vorm te krijgen. Alleen de voice-over, Frank Lammers, vind ik erg irritant. Zijn stem kom je echt overal tegen.

    /   Reply  / 
 2. //DESH\\

  Erg mooie serie!

    /   Reply  / 
 3. Marc

  Ook blij dat Comedy Central al zo snel begint met seizoen 2. Hopelijk is seizoen 2 net zo leuk als het eerste.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>