Het Huis Anubis seizoen 6: de strijd tegen Morgana le Faye

Het is de langstlopende Nederlandstalige serie op Nickelodeon: Het Huis Anubis. Nog altijd zijn de mysterieuze verhalen heel spannend voor de doelgroep, dus nam Nickelodeon gretig een zesde seizoen af van de hitserie. Net nu de bewoners van Het Huis Anubis denken al het kwaad te hebben uitgeroeid, blijkt zich een eeuwenoude vijand aan te dienen: Morgana le Faye.

Het huis heeft vijf nieuwe bewoners: Sterre, Pim, Marcel, Anastacia en Raphael. Deze vijf jongeren ontdekken al snel dat zij niet voor niets in dit huis beland zijn. Sterker nog, het huis blijkt nog meer geheimen te verbergen. En de vijf nieuwe bewoners zijn de uitverkorenen om het kwaad te bestrijden.

Sterre, Pim, Marcel, Anastacia en Raphael zijn heel bijzonder. Ze hebben namelijk alle vijf één overgevoelig zintuig. Daardoor zijn ze al hun hele leven ‘anders dan anderen,’ en daar hebben ze vaak last van. Door hun sterk ontwikkelde zintuig te negeren, denken ze het te verstoppen voor de buitenwereld, maar uiteindelijk blijken deze zintuigen van grote waarde. Om het kwaad te bestrijden zullen zij hun bijzondere gave namelijk hard nodig hebben…

Bekijk de trailer:

Het Huis Anubis, 18.45 uur, Nickelodeon

Zie ook:
- Ex-GTST’ers Emiel Sandtke en Liza Sips in Het Huis Anubis
- Nickelodeon: première Anubis en de terugkeer van Sibuna

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het Huis Anubis seizoen 6: de strijd tegen Morgana le Faye

 1. pia

  ik vind jullie serıe super ik mis geen enkele aflevering,
  groetjes pia

    /   Reply  / 
 2. yuri

  de verhalen ovr arthur en zijn ridders ontstonden inwales encornwall. minstrelen namen ze mee naar frankrijk ltalie
  engeland en duitsland. ln 1470 schreef thomas malory de morte d artbur de dood van arthur ln de 19 de eeuw werd de dichter alfred tennyson hier door gelnspireerd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>