Comedy Central met seizoen 15 South Park: HumancentiPad

Eind april is het 15de seizoen van South Park in première gegaan in Amerika en de Nederlandse Comedy Central begint nu al met uitzenden. De eerste aflevering is, zoals we gewend zijn van de makers, meteen goed raak. De gebruikersvoorwaarden van Apple software worden aan de kaak gesteld, die iedereen met een iPhone of iPad dient te accepteren. Want anders kun je geen apps downloaden en is je apparaat vrijwel waardeloos. Niemand die het lijvige pakket voorwaarden doorleest, en dat komt in dit geval Kyle duur te staan in de aflevering HumancentiPad.

De tweede aflevering zou ik ook als een typische South Park-klassieker willen omschrijven: Funny Bot, waarin de science fiction-serie Dr. Who wordt geparodieerd. In de derde aflevering neemt South Park het koninklijk huwelijk tussen Prince William en Kate (inmiddels Katherine) Middleton op de hak.

Comedy Central schrijft over de cartoon: “South Park is één van de populairste volwassen animatieserie ter wereld en de populairste in Nederland. Na 15 jaar vol met atypische basisschool capriolen van Stan Marsh, Eric Cartman, Kenny McCormick en Kyle Broflovski, zijn de fans van de serie South Park gaan omarmen om zijn scherpe, hilarische en soms grove mix aan sociaal maatschappelijke satire.”

South Park, 21.35 uur, Comedy Central

Zie ook:
- Comedy Central hervat seizoen 14 van South Park
- South Park seizoen 14 van start op Comedy Central

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Comedy Central met seizoen 15 South Park: HumancentiPad

 1. Toy

  Misschien had je kunnen vermelden dat het hier om een persiflage van de film “The Human Centipede” gaat? Een Nederlandse film nota bene….

  wat een toy blog

    /   Reply  / 
 2. $ Dollar Bill $

  Enige is dat het in Nederland is gefilmd. Sowieso een onbekende filmfestival film die niet bekend is bij het grote publiek.

    /   Reply  / 
 3. Me

  Nee hoor, de regisseur is ook een Nederlander.

    /   Reply  / 
 4. Jeroen

  Deze aflevering is werkelijk BRILJANT! Hij staat in mijn lijstje naast “Make Love Not Warcraft”… Zien dus! De film Human Centipede is de moeite overigens niet waard, maar dat is mijn mening…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>