Voetbalsatire Hi Ha Hondenlul met Henk Spaan in première

Comedy Central probeert weer een nieuw programma van eigen bodem uit. Dit keer wordt de voetbalwereld aangegrepen voor wat satire met Hi Ha Hondenlul. Henk Spaan presenteert de nieuwe show, in zijn team zitten verder Erik van Muiswinkel, Diederik van Vleuten en Frans van Deursen. Een hernieuwde samenwerking. “Er is niks veranderd. Binnen vijf minuten zaten we op één lijn en was het weer ouderwets lachen, gieren, brullen”, zegt Spaan.

In Hi Ha Hondenlul geeft Henk Spaan samen met diverse analytici op eigenzinnige wijze commentaar op de actuele gebeurtenissen in de voetbalwereld. Ook is er elke week een opvallend interview met een voetballer uit de Eredivisie door Janneke van der Horst, volgens Spaan ‘een van de zeldzame vrouwen met voetbalverstand’. Voor het broodnodige amusement is er een onvervalste quiz waarin wekelijks een hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Johan Cruijff. En in de tragi-komische ‘reality soap’ Het Zwarte Gat worden de belevenissen gevolgd van Robbie van Duren, een profvoetballer in de late herfst van zijn carrière. Hi Ha Hondenlul is het eerste programma dat voetbal weer ballen geeft!

Van Muiswinkel: “Wij hadden vroeger al het plan voor De Grote Johan Cruijff Quiz Waarbij Het Antwoord Op Elke Vraag Johan Cruijff Is. En nu – na lang wachten en smachten is het er eindelijk van gekomen. Weer met Diederik samen, Frans van Deursen als verse kracht En Henk achter de schermen. Een feest om op te nemen. En om naar te kijken, hoop ik.”

Hi Ha Hondenlul, 20.00 uur, Comedy Central

Bekijk het filmpje van Novum over Hi Ha Hondenlul:

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Voetbalsatire Hi Ha Hondenlul met Henk Spaan in première

 1. els

  Ik zou wel eens willen weten waarom dat programma zo moet heten.
  Ik acht dhr Spaan capabel genoeg om een andere titel te verzinnen. Maar misschien wil hij meedoen met de BNN’rs

    /   Reply  / 
 2. Rinus Groen

  Johan Cruijff zou zeggen: Wiederik van Muiswinkel heeft al zijn voetbalkennis op een Dii-spelletje ervaren.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>