Comedy Central na New Kids met Lesboos (video)

De New Kids zijn groot geworden via Comedy Central, de zender probeert het af en toe met nieuwe Nederlandse comedy-initiatieven. Vanavond wordt een podium gegeven aan sketchshow Lesboos, dat net als New Kids tamelijk grof is. Maar zijn de grappen net zo leuk?

Comedy Central: “Lesboos is een nieuwe comedy sketch show over een groep lesbische vriendinnen. Hun verschillende persoonlijkheden botsen wanneer deze groep gekke, man hatende vrouwen ruzies maken en bijleggen op dagelijkse basis. Hilarisch, provocerend en een gloednieuwe comedy die de kijk op vrouwen op televisie voorgoed zal veranderen.”

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Martine Sandifort, Jennifer Evenhuis, Jaike Belfor en Kim van Zeben.

Bekijk een promo:

Lesboos, 21.00 uur, Comedy Central

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Comedy Central na New Kids met Lesboos (video)

 1. henkie

  Lame

    /   Reply  / 
 2. rob

  the voice uk

  Team Will Eliminated: Joelle&Jaz

  Team Tom Eliminated: Matt&Sueleen and Adam Isaac

    /   Reply  / 
  1. Jordy

   Blijf even ontopic.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>