Comedy Central scoort Anger Management met Sheen

Anger Management, de nieuwe serie van Charlie Sheen, zal in Nederland worden uitgezonden bij Comedy Central. “De concurrentie om deze serie aan te kopen was erg groot, wij zijn dan ook heel erg blij”, laat de zender weten. Naar verluidt aasden ook RTL en SBS op Anger Management. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film met Jack Nicholson uit 2003 en beleeft vanavond zijn première op de Amerikaanse televisie.

Sheen speelt een ex-honkbalspeler die zijn woede-aanvallen heeft overwonnen en nu zelf als onconventionele therapeut anderen helpt hetzelfde te doen. Leuk detail: zijn vader wordt gespeeld door Martin Sheen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>