Zarayda en Viviënne in boksshow MTV

Zarayda Groenhart en Viviënne van den Assem maken hun terugkeer op televisie bij MTV. De twee programmamakers die vrijwillig bij hun omroep opstapten, laten zich door MTV volgen tijdens een avontuur in de boksring. Ook Jasmine Sendar (ex-ONM) en Laura Ponticorvo (Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde) duiken op in het reality-programma.

In Because I’m a Girl Knock-Out! vragen de vier aandacht voor meisjes in ontwikkelingslanden. Plan Nederland is betrokken als goed doel bij de show. “Wij gaan een bepaald soort kracht en moed in onszelf ontdekken en opzoeken”, vertelt Zarayda in het AD. “Tegelijkertijd houden we ons bezig met jonge vrouwen aan de andere kant van de wereld die zouden willen dat ze zich beter kunnen verdedigen en die constant hun grenzen moeten bewaken.”

Zarayda werkte een aantal jaar voor BNN, maar zag daar onvoldoende doorgroeimogelijkheden. Na haar vertrek deed ze nog mee aan Wie Is De Mol?, waar ze het bijna tot de finale schopte. Inmiddels is ze aan de slag gegaan bij FunX. Viviënne van den Assem zag een toekomst van louter kinderprogramma’s bij de Tros en ambieert meer dan dat. Daarom zijn de wegen van beide partijen gescheiden.

Zie ook:
- Zarayda: Bij BNN geen mogelijkheid om door te groeien
- Zarayda Groenhart weg bij BNN
- Tros verliest Viviënne van den Assem

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zarayda en Viviënne in boksshow MTV

  1. vinn

    Leuk dat Laura Porticovo weer wat doet op tv! Had wel meer van haar verwacht ondertussen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>