Amerikaans feestje in Amsterdam: MTV EMA’s

Het is elk jaar een ontzettend Amerikaans feestje, maar dat feestje is dit jaar in Amsterdam neergestreken: de MTV European Music Awards. De hoofdstad wordt op dit moment overspoeld door wereldsterren als Miley Cyrus, Katy Perry, Robin Thicke, The Killers, Eminem, Snoop Dogg (of hoe hij nu ook heet) en Kings of Leon. Het gerucht gaat dat ook Justin Timberlake naar Nederland is gevlogen. Vanavond worden de MTV Awards uitgereikt in de Ziggo Dome, wereldwijd te volgen via 60 verschillende MTV-kanalen.

Carice van Houten en Afrojack geven een Nederlands tintje aan het geheel. Carice mag een award uitreiken, terwijl Afrojack kans maakt op zo’n beeldje. Bovendien lijkt Afrojack de tourguide voor heel wat sterren die ons land aandoen, hij is de afgelopen dagen gespot in menig coffeeshop of pannenkoekenrestaurant.

De MTV Awards worden om 21.00 uur uitgezonden en in Nederland is er dus heel wat concurrentie van bijvoorbeeld Miljoenenjacht, De TV Show, Undercover in Nederland of Penoza. Verwacht dan ook geen astronomische kijkcijfers. Doorgaans komen de EMA’s niet boven de 100 duizend kijkers uit in Nederland. Maar het hele sfeertje is wel heel leuk.

MTV European Music Awards, 21.00 uur, MTV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>