Bart Boonstra krijgt grote spelshow: Nick in de Box

Nickelodeon komt in het nieuwe seizoen met een grote spelshow genaamd Nick in de Box. Bart Boonstra mag de show presenteren met Iris Hesseling, ze worden bijgestaan door reporter Anouk Maas. doel van Nick in de Box is zoveel mogelijk sleutels verzamelen, waarmee kluizen vol prijzen geopend kunnen worden.

Nick in de Box zal vanaf eind september op zondagochtend te zien zijn bij Nickelodeon.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>