Tv-serie About a Boy bij Comedy Central

Heel wat mensen zullen de film About a Boy kennen, met Hugh Grant in de hoofdrol. Het was één van zijn eerste filmklussen na het megasuccesvolle Notting Hill, dus de bioscopen liepen wel vol. Comedy Central komt nu met een tv-serie van About a Boy. Het boek van Nick Hornby is opnieuw tot bewegend beeld bewerkt, maar nu dus een serie in plaats van een film.
Will Freeman (David Walton) heeft het helemaal voor elkaar. Na het schrijven van een hitsong heeft hij een leven vol vrije tijd zonder enige zorgen om zijn financiën. Hij is single en werkloos en vindt zijn leven fantastisch. Hij doet alles waar hij zin in heeft en vooral niks waar hij geen zin in heeft. Zijn leven verandert als hij een nieuwe buurvrouw krijgt die het allemaal niet zo goed voor elkaar heeft. Fiona (Minnie Driver) is een single moeder van een elfjarige zoon: Marcus (Benjamin Stockham). Marcus vindt zijn nieuwe buurman erg interessant en komt regelmatig bij hem binnenvallen. Will is niet zo enthousiast over de onverwachte bezoeken van Marcus totdat hij erachter komt dat ‘single vaderschap’ een onweerstaanbare versiertruc is.

Will sluit een deal met Marcus. Als hij zich voordoet als Will’s zoon, mag hij chillen in Will’s huis en alle dingen doen die hij bij zijn strenge en veganistische moeder niet mag zoals steaks eten of de hele middag tafeltennissen. Het bijzondere team groeit snel naar elkaar toe en word het coolste duo van San Francisco.

Bekijk een preview:

About a Boy, 22.00 uur, Comedy Central

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>