Comedy Central werkt aan Celebrity Stand-Up

Comedy Central geeft bekende Nederlanders een kans om te schitteren op een open podium. De zender werkt aan Celebrity Stand-Up, waarin bekende mensen zich wagen aan deze vorm van cabaret. Dat meldt Albert Verlinde in RTL Boulevard.

Hij legt de link met het Correspondent’s Dinner, waar premier Rutte afgelopen februari een komisch verhaal afstak ten overstaan van talloze prominenten. Met bijna 3 miljoen kijkers is de eerste editie een groot succes te noemen.

Welke BN’ers meedoen aan Celebrity Stand-Up, is niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>