MTV brengt dating show Ex on the Beach naar Nederland

Aan pikante datingshows geen gebrek op de Nederlandse televisie. Adam Zoekt Eva, Temptation Island, Take Me Out, Daten in het Donker… we hebben het allemaal. MTV voegt daar deze maand Ex on the Beach aan toe, naar beproefd succes uit Engeland. Acht singles denken mee te doen aan verleidingsspel in een villa met andere vrijgezellen. Totdat één voor één hun exen op het strand aanspoelen en de villa betreden.

Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug te winnen. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Want niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt.

Naar verluidt is het er pittig aan toe gegaan bij de opnames van Ex on the Beach, waar overigens ook Vlaamse kandidaten in zitten. Singles die je mogelijk kent zijn Shady (Temptation Island) en Cherry (Take Me Out, Adam Zoekt Eva).

MTV zendt de Nederlandse versie van Ex on the Beach vanaf het laatste weekend van augustus uit.

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV brengt dating show Ex on the Beach naar Nederland

  1. Vinn

    Enkel om Cherry wil ik het al kijken! Wat een geweldig mens)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>