Soap Nieky Holzken verder op Spike

Nieky Holzken laat opnieuw de camera toen in zijn leven. Een nieuwe reality-serie met de kickbokser is alleen niet meer bij RTL 5 te zien, maar bij Spike. Deze zender, onder de vlag van Viacom, deelt in Nederland een kanaal met Nickelodeon. Het is de bedoeling om eind dit jaar nieuwe avonturen van Nieky te zien.

RTL 5 heeft afgelopen seizoen diverse reality-series uitgeprobeerd, waaronder eentje met Nieky. De serie trok te weinig publiek in de voor RTL 5 belangrijke doelgroep 20-34. Spike ziet er dus wel brood in.

Nieky Holzken: “Spike durft het in Nederland aan om de sport kickboksen belangrijk te maken. Ik voel me er op mijn plek, krijg mooie kansen en ik geef de Spike-kijker vanaf komend seizoen graag een kijkje in mijn wereld.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>