Rooie oortjes: Ex on the Beach op MTV

Op de Nederlandse televisie hebben we al heel wat pikante datingshows voorbij zien komen, zoals Undercover Lover, Temptation Island en Adam Zoekt Eva. MTV voegt daar vanavond Ex on the Beach aan toe. In het Verenigd Koninkrijk is deze confronterende reality-show al jaren een succes.

Het concept in een notendop: acht sexy singles vieren vakantie in een villa. Ze denken dat dit is om met elkaar te gaan stoeien. Maar dan verschijnen één voor één de exen van de kandidaten op het strand, om ook in de villa te verblijven. En dat is natuurlijk vragen om problemen. Komen de exen bij elkaar, hoe jaloers zijn ze als een ex het met een ander aanlegt, en wie gaan er vechtend de tent uit?

In deze MTV-show zitten enkele oude bekenden uit eerder genoemde datingshows.

Ex on the Beach is wat mij betreft de pikantste datingshow op tv, zo niet de meest ordinaire. Maar duizenden mensen verlekkeren zich aan deze intriges, dus MTV voorziet zeker in een behoefte

Ex on the Beach, 22.00 uur, MTV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>