Jubileumseizoen South Park in première op Comedy Central

Vanavond gaat het 20ste seizoen van South Park in première op de Nederlandse televisie. Comedy Central is al een week aan het toeleven naar dat jubileum, door overdag non-stop South Park uit te zenden. Na het voortreffelijke 19de seizoen zijn de verwachtingen hooggespannen. Duidelijk is dat de presidentsverkiezingen mikpunt zijn in de nieuwe serie. Ook de maatschappelijke kwestie ‘black lives matter’ komt ter sprake.

In Amerika is gisteren de aftrap van South Park seizoen 20 gedaan. Daar leeft de tekenfilm nèt iets meer dan in Nederland.

South Park, 21.30 uur, Comedy Central

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>