Comedy Central maakt Nederlands The Roast met Gordon

The Roast komt naar Nederland. Het programma waarin bekendheden zich vrijwillig laten beledigen in stand-up vorm, wordt voor de Nederlandse markt gemaakt met Gordon. Nog deze winter is de bewuste aflevering te zien, verklapt Gordon in RTL Boulevard.

“Ik ben al jaren groot fan van The Roast of…’en na mijn bezoek aan die met Rob Lowe was het voor mij duidelijk. Ik vind het een enorme eer om door al mijn hartsvrienden en aartsvijanden geroosterd te worden. Ik kijk er zelfs gloeiend naar uit”, aldus Gordon. RTL leent hem voor de gelegenheid een avondje uit aan Comedy Central.

Wie de Nederlandse aflevering gaat presenteren, is nog niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>