Bijna half miljoen kijkers The Roast of Gordon

De vlag kan uit bij Comedy Central. Met The Roast of Gordon heeft de zender 464 duizend kijkers weten te bereiken bij de eerste vertoning, waarmee het nichekanaal zowaar in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek staat. Voor Comedy Central is een dergelijke score extreem goed.

Al voor de opnames oppert Gordon om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Gordon neemt graag de rol van roastmaster op zich in het vervolg, een taak die nu is weggelegd voor Jörgen Raymann.

Met deze klinkende cijfers is het begin van die traditie een stuk dichterbij gekomen. En ongetwijfeld zijn er genoeg sterren die op deze manier hun ego willen laten strelen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bijna half miljoen kijkers The Roast of Gordon

  1. Vinn

    Patty Brard, Gerard Joling, Patricia Paay, Ali B, Anouk, Bobbi Eden zijn prima mensen om ook eens te roasten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>