Boer Bertie in tweede reeks Celebrity Stand-Up

Comedy Central geeft bekende Nederlanders opnieuw een podium om grappen te maken. Vanaf 1 juni keert Celebrity Stand-Up namelijk terug, en de zender maakt bekend dat Olay Gulsen, Giel Beelen, Brace, Boer Bertie, Royston Drenthe, Manuel Venderbos en Gene Thomas meedoen. Martijn Koning is opnieuw presentator.
Voor Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Bertie is het zeker niet haar eerste tv-optreden na het datingprogramma. Toch heeft ze niet ambities om een tv-personality te worden. “Als je weet hoeveel verzoeken ik binnen krijg voor allerlei quizzen en spelletjes bijvoorbeeld. Daar zeg ik vrij consequent nee tegen. Of het moet echt een uitdaging voor me zijn zoals dat Celebrity Stand Up dat ik nu ga doen, of het moet samen met iemand zijn die ik leuk vind”, zegt ze op Radio 10.

Ook is ze recent benaderd voor De Slimste Mens. “Maar ik weet niet of ik daar nou heel blij van word. Ik zit er nog even over te twijfelen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>