RTL verruilt Yfke Sturm voor Daphne Deckers!?

Yfke Sturm verlaat de succesformule Holland's Next Topmodel. Volgens het persbericht wil Sturm zich meer richten op haar internationale modellencarrière. Kan gebeuren, bovendien heeft RTL toch presentatoren te over nu Talpa is ingelijfd. Vreemd genoeg wordt een compleet nieuw gezicht aangetrokken, en wel dat van Daphne Deckers. Een opmerkelijke keuze.

Weliswaar begon Deckers ooit als model, tegenwoordig is ze toch vooral bekend als schrijfster en staat het modellenwerk op een laag pitje, zo niet in de vrieskist. Dat maakt haar voor mij niet de meest geschikte kandidaat.

Als je dan toch iemand van buitenaf wilt aantrekken uit de modewereld, waarom dan niet Doutzen Kroes of Frederique van der Wal? Die weten ten minste wat er zich echt afspeelt in de modewereld van nu.

Afijn, HNTM komt op 22 oktober alweer terug. Je kunt je alweer opgeven. En zo zal 2007 de geschiedenis ingaan als het jaar waarin twee meisjes HNTM wonnen. Jammer dat de formule alweer zo snel wordt uitgemolken.

Zie ook:
- RTL 5 maakt ook Nederlandse versie Project Runway
- Publiekslieveling Kim Feenstra wint Holland's Next Topmodel

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “RTL verruilt Yfke Sturm voor Daphne Deckers!?

 1. Brian

  Doutzen Kroes lijkt me erg onwaarschijnlijk, die heeft het daar veel te druk voor. Frederique zou een goede keus geweest zijn, al weer ik niet hoe die presenteert.

    /   Reply  / 
 2. Niels

  U is expert binnen de modewereld? U is dus HOMO?

    /   Reply  / 
 3. Herman

  om die twee modellen te kennen hoef je geen homo te zijn hoor, Niels. gewoon af en toe een krant of tijdschrift openslaan is voldoende.

    /   Reply  / 
 4. Bart

  @ Niels: Waar slaat dit op? Alsof je als heteroseksuele man niet naar HNTM ‘mag’ kijken of verstand van mode mag hebben…

    /   Reply  / 
 5. Joost

  Ik vind de keuze niet zo gek. Ze is heel erg bekend en wellicht een betere presentatrice dan Yfke.

    /   Reply  / 
 6. WJ

  Doutzen Kroes? Frederique van der Wal? Tja… Kunnen die presenteren dan? La Yfke heeft duidelijk laten zien dat dat toch écht een vak is, en dat niet elk model zich dat eigen kan maken.
  Daphne Deckers is niet eens zo’n slechte keuze – ze heeft modellenervaring, én presentatieervaring, én levenservaring.

    /   Reply  / 
 7. Chaos

  Karen Mulder als presentatrice?! …of is daar echt niks meer van over ;)

    /   Reply  / 
 8. Brian

  In Amerika doen ze trouwens ook twee seizoenen per jaar, dus heel raar is het niet.

    /   Reply  / 
 9. vinn

  Jammer van Yfke jammer dat Daphne is
  Renate Verbaan kon het tog doen?? en anders een Bridget van Tien

    /   Reply  / 
 10. Dario

  Yfke lijkt me een bijzonder professioneel model, maar presenteren is niet een van haar talenten. Volgens mij heeft Daphne ook niet heel vele presentatie ervaring maar het lijkt me een verstandige keuze van RTL om haar hiervoor te benaderen. Misschien is er voor Yfke een leuke rol als jurylid weggelegd.

    /   Reply  / 
 11. Terror Blogger

  Is toch goed dat ze een bekend model EN eentje die kan presenteren het laten doen. Sowieso zat Daphne al eerder bij RTL. Goede keus beter dan een onbekend model nemen dat ook nog eens verot presenteert. Misschien dat ik dit keer wel naar de NL versie zal kijken.

    /   Reply  / 
 12. maarten

  1. daphne presenteerde big brother helemaal niet onverdienstelijk, deckers is echter nooit een supermodel geweest zoals Doutzen etc. Maar gewoon een model voor de Otto, ze weet dus niet hoe het werkt, en voor het laatst gewerkt in 1995

  2. Kroes verdient miljoenen, die gaat echt niet presenteren.

  3. Van der Wal heeft programma in Amerika, helemaal niet onverdienstelijk.

    /   Reply  / 
 13. michel

  yfke was echt verschikkelijk als presentatrice daar waren we het hier (ook in eerdere berichten) al over eens geloof ik! maar nu daphne dekkers? zijn ze bij rtl vergeten hoe het haar is vergaan bij big brother. heeft ze 3 keer mogen presenteren met rolf wouters daarna deed rolf het alleen! en nu toch weer binnenhalen! ja renate had dit kunnen doen!

    /   Reply  / 
 14. Laura

  @ Maarten

  Daphne Deckhers is wel topmodel geweest.

    /   Reply  / 
 15. michel

  dat zal best maar presenteren kan ze niet en dat is in het verleden al gebleken!

    /   Reply  / 
 16. Lara

  @Michel, presenteren kan ze wel en dat is in het verleden al gebleken!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>